فروشگاه اینترنتی انتخاب کلیک

کلمات کلیدی

یخچال ساید بای ساید دوو

تلویزیون ال ای دی هوشمند فیلیپس

یخچال و فریزر ساید بای ساید سامسونگ

یخچال فریزر ساید بای ساید مدل SN8-2350GW سری Hyper

اجاق گاز تکنولایو سری LX مدل 8050

ماسک پارچه ای مدل 3D کد 613

اجاق گاز صفحه ای تکنولایو

اتوبخار سایا بریلیوم

کولر آبی جنرال هاوس gh-3500

کولر آبی جنرال هاوس مدل 5800 (دریچه بالا)

تلویزیون 55 اینچ UHD 4K جی‌ پلاس مدل GTV-55JU922S

تلویزیون 43 اینچ LED FHD جی ‌پلاس مدل GTV-43FH512N

تلویزیون 55 اینچ UHD 4K جی ‌پلاس مدل GTV-55JU922N

تلویزیون 50 اینچ LED FHD جی ‌پلاس مدل GTV-50JH412N

تلویزیون 43 اینچ LED FHD جی‌ پلاس مدل GTV-43GH412N

ماشین لباسشویی 7 کیلویی جی پلاس مدل 72B13W

ماشین لباسشویی 7 کیلویی جی پلاس مدل GWM-72B13W

تلویزیون 55 اینچ UHD 4K جی ‌پلاس مدل GTV-55JU811N

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA58TU6550TH سایز 58 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA43T5550TH سایز 43 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA43T6800TH سایز 43 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA50T5550TH سایز 50 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA55TU6550TH سایز 55 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA50T6000TH سایز 50 اینچ

تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل UA50T6050TH سایز 50 اینچ

تلویزیون ال ای دی سام الکترونیک مدل UA50TU6500TH سایز 50 اینچ

تلویزیون ال ای دی سام الکترونیک مدل UA32T4000TH سایز 32 اینچ

تلویزیون ال ای دی سام الکترونیک مدل UA32T4100TH سایز 32 اینچ

تلویزیون ال ای دی بست مدل 32BN2050J سایز 32 اینچv

جاروبرقی بُست مدل BVC-PC18R

  • ۰
  • ۰

دستور پخت نان خانگی

پختن نان خانگی در کنار سختی های خاصش، دارای لذت ویژه ی خود نیز است. شما می توانید یک نان خوشمزه را در خانه طوری بپزید که قابل مقایسه با پخت دیگر غذا ها نباشد.

پخت تافتون خانگی

می شود گفت پخت نان از آماده ساختن خمیر، ورز دادن و ... تجربه ایست که باید خودتان تجربه اش کنید.

در اینجا روش پخت نان تافتون را به شما آموزش می دهیم. باما همراه باشید.

 

مواد لازم:

آرد :  5 لیوان (450 گرم)

مایه خمیر : 2 قاشق چایخوری

روغن مایع :  3 قاشق چایخوری

نمک :  2 قاشق چایخوری

شکر:  3 قاشق چایخوری

آب گرم : 270 میلی لیتر

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. لیوان آب با حرارت ۴۰ درجه و شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و در یک ظرف در بسته قرار دهید و بگذارید تا 7-8 دقیقه بماند و مایه خمیر پف کرده و به عمل بیاید.

۲. آرد و نمک را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی ریخته و وسط آن را کمی گود کنید. سپس مایه خمیر آماده شده و روغن را در محل گودی بین آرد بریزید و با قاشق چوبی، کم کم آرد و آب را مخلوط کنید. هر بار مقدار کمی از آرد را از اطراف به وسط گودی بیاورید و با آب مخلوط کنید.

۳. این خمیر باید مقدار خیلی کمی چسبندگی داشته باشد. اگر خیلی هنوز خیس بود؛ مقداری آرد به تدریج اضافه کنید. دستان خود را به آرد بزنید و خمیر را ورز دهید.

ورز دادن خمیر

این کار باعث می شود که خمیر به دستانتان نچسبد. هر بار که خمیر زیادی به دستتان چسبیده بود، این کار را تکرار کنید. از خالی کردن یکباره آرد اضافی روی خمیر خودداری کنید چون ممکن است خمیر شما سفت تر از اندازه‌ای که باید، بشود.

خمیر را به این ترتیب حدود 10 دقیقه ورز دهید. سعی کنید با کف دست خود که آردی کرده اید خمیر را ورز دهید و از چنگ زدن خمیر بپرهیزید.

۴. در ظرف بزرگتری مقدار کمی آرد بپاشید یا مقدار کمی روغن اسپری کنید و خمیری را که ورز داده اید، به داخل آن منتقل کنید. مجددا روی خمیر مقدار خیلی کمی آرد بپاشید و روی ظرف را با پارچه تمیزی بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در جای گرمی حدود یکی دو ساعت بماند تا حجم خمیر 2 یا 3 برابر شود.

استراحت دادن به خمیر نان

۵. یک ربع ساعت قبل از پخت نان ها، فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کرده و یک ظرف آب کف فر بگذارید. این کار باعث می‌شود تا هوای فر مرطوب شود و از خشک شدن نان‌ها جلوگیری شود.

۶. خمیر را به 3 یا 4 قسمت تقسیم کنید و چونه‌های مساوی از آن بسازید. حالا مقدار خیلی کمی آرد روی سطح کار خود ریخته و با وردنه خمیر را صاف و کمی گرد کنید تا خمیر باز شود و اندازه دلخواه را بگیرد.

چونه نان

۷. خمیر را در سینی فر گذاشته و با انگشتان خود، خمیر را فشار دهید تا حفره هایی بر روی خمیر ایجاد شود و خمیر فرم بگیرد. با چنگال سوراخ های ریزی بر روی خمیر ها ایجاد کنید تا در هنگام پخت، حباب های درشتی بر روی نان ها ایجاد نشود. در صورت تمایل می توانید روی خمیر خود کنجد هم بپاشید.

۸. نان‌ها را در طبقه وسط فر گذاشته و به هر نان حدود 10 دقیقه زمان بدهید.

از روی تغییر رنگ نان می توانید متوجه شوید که نان تافتون شما آماده است. اگر نان پخته بود ولی هنوز رنگ دلخواه شما نبود، از بالای فر 1 دقیقه حرارت به نان بدهید تا روی آن نیز خوشرنگ شود.

۹. شما همچنین می توانید نان های تافتون را روی ماهیتابه چدنی که فقط با قلمو کمی چرب شده است، قرار داده و نان ها را در ماهیتابه بپزید و وقتی زیر آن رنگ گرفت، نان را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز رنگ بگیرد. یا می توانید نان هایی را که در ماهیتابه پخته اید را در فر قرار دهید تا با حرارت از بالای فر، کمی روی نان ها نیز رنگ گرفته یا برشته شود.

  • ۰۰/۰۵/۱۱
  • رویا بنفش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی